Poroke

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem vama bomo pomagali pripraviti za vaju in vajine goste nepozabno poroko.

Naši kuharji in natakarji bodo z dolgoletnimi izkušnjami poskrbeli, da bo hrana okusna in sveže pripravljena ter odlično postrežena.

Načrtujete praznovanje?

Oglasite se pri nas, kjer vam bomo z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomagali pripraviti vaše praznovanje; Abraham,  rojstni dan, krst, birmo, prvo obhajilo, da bo za vas in vaše goste nepozabno.

Naši kuharji in natakarji bodo z dolgoletnimi izkušnjami poskrbeli, da bo hrana okusna in sveže pripravljena ter odlično postrežena.

Prenočišča

Naša ponudba zajema dvoposteljne sobe (WC, SAT-TV, tuš, mini-bar), ena soba pa ima tudi velik balkon oz. razgledni stolp, ki nudi čudovit razgled na Slovenske Gorice.

Catering

Želite organizirati slavje pri vas doma ali vaš priljubljeni lokaciji? Potem vam lahko hrano pripeljemo in pripravimo na lokaciji.

Diskoteka

Diskoteka je odprta vsako soboto in gosti različne znane izvajalce. Tako se lahko v zgornjih prostorih okrepčate ob izvrstni hrani in dobri kapljici v kletnih prostorih pa lahko zaplešete.

Po predhodni rezervaciji pa lahko diskoteko tudi odperemo za zaključeno skupino.

Gostišče pri ANTONU je podjetje z veliko ambicijami in 18 letno tradicijo. Leži v mirnem in prijetnem kraju Cerkvenjak in zaposluje 23 parov pridnih rok.
Naša zgodovina sega 18 let nazaj, ko je bila na današnjem zemljišču samo šola. Nato smo v isti zgradbi odprli bistro in 3 leta kasneje restavracijo ter diskoteko.

Restavracija se je postopoma širila in danes so vam na voljo; restavracijski del gostišča oz. salon, ki sprejme 60 oseb, mala soba za 30 gostov, velika dvorana, ki se deli na 3 dele, sprejme do 400 oseb. Nikakor pa ne smemo pozabiti na 2 letni terasi za cca. 200 gostov, ki sta v vročih poletnih dneh prava osvežitev.

Naš program

Naš program zajema tudi dvoposteljne sobe (WC, SAT-TV, tuš, mini-bar), ena soba pa ima tudi velik balkon oz. razgledni stolp, ki nudi čudovit razgled na Slovenske Gorice.

Vsako leto vzamemo iz srednje gostinske šole Radenci in Maribor učence, katere izobražujemo po ti. dualnem sistemu.

Nudimo velik izbor hrane slovenske kuhinje, velike porcije, razvejanost lokala ter ponudbo družinskih kosil.
Obiščite nas ob različnih priložnostih; rojstni dnevi, birme, obhajila, zaključene družbe, seminarji, poroke,…

Share This