Načrtujete praznovanje?

Abraham, rojstni dan, krst, birmo, prvo obhajilo.

Oglasite se pri nas, kjer vam bomo z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomagali pripraviti vaše praznovanje, ki bo za vas in vaše goste nepozabna. Naši kuharji in natakarji bodo z dolgoletnimi izkušnjami poskrbeli, da bo hrana okusna in sveže pripravljena ter odlično postrežena.

“Pomagamo vam lahko pri izbiri ansambla, torte, peciva in aranžmajev.”

Pri hrani se lahko odločite za klasično strežbo (porcijsko, plošče strežene na grelkah) ali pa toplo- hladni bife v katerem bomo po vaših željah pripravili specialitete, ki bodo pripravljene iz svinjskega, govejega, puranjega mesa in raznih rib, školjk, različnih prilog, zelenjave ter solatnega bifeja.

Prednosti

N

Veliki dvorani sta primerni za slavje do 400 ljudi

N

postrežemo lahko tudi na vašem domu ali kakšni drugi z vaše strani izbrani lokaciji-catering

N

Prinesete lahko lastno vino, pecivo, torto

N

Veliki dvorani imata svoji terasi

N

če imate povabljene goste od daleč, razpolagamo z štirimi dvoposteljnimi sobami

N

Skratka potrudili se bomo, da bo vam ta dan in vašim gostom ostal v najlepšem spominu.

Če se boste odločili, da organizirate slavje pri nas v veliki dvorani je zraven tudi izhod na zgornjo teraso iz katere je prelep razgled na okoliške kraje, kjer bodo lahko vaši gostje uživali in se hladili v vročih poletnih mesecih.

Za kakršne koli dodatne informacije se lahko oglasite pri nas, kjer si lahko ogledate foto albume, ki so nastali na osnovi naših dolgoletnih izkušenj pri organiziranju različnih dogodkov in pogovorite z našimi kuharji in natakarji o podrobnostih, ki vas zanimajo.

Share This