Načrtujete poroko?

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem vama bomo pomagali pripraviti nepozabno poroko.

Oglasite se pri nas, kjer vam bomo z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomagali pripraviti poroko, ki bo za vaju in vajine goste nepozabna. Naši kuharji in natakarji bodo z dolgoletnimi izkušnjami poskrbeli, da bo hrana okusna in sveže pripravljena ter odlično postrežena.

“Pomagamo vama lahko pri izbiri ansambla, torte, peciva in aranžmajev.”

Če se bosta odločila, da organizirata poroko pri nas v veliki dvorani je izhod na teraso iz katere je prelep razgled na okoliške kraje, kjer bodo lahko vajini gostje in vidva  uživali ob razgledu in se hladili v vročih poletnih mesecih.

Prednosti

N

Dvorana za poročna slavja sprejme do 400 ljudi

N

Poroko lahko postrežemo tudi na vašem domu ali kakšni drugi lokaciji – catering

N

Naslednji dan po poroki vam lahko priredimo tudi piknik

N

Če imate povabljene goste od daleč, za prenočitev razpolagamo z dvoposteljnimi sobami

N

Veliki dvorani imata vsaka svojo teraso

N

Mladoporočenca kot poročno darilo prejmeta sobo za poročno noč z velikim balkonom iz katerega je čudovit razgled na okoliške kraje

N

stole vam lahko po vaši želji preoblečemo v belo

N

Prinesete lahko lastno vino, pecivo, torto

Za kakršne koli dodatne informacije se lahko oglasite pri nas, kjer si lahko ogledate foto albume, ki so nastali na osnovi naših dolgoletnih izkušenj pri organiziranju porok in pogovorite z našimi kuharji in natakarji o podrobnostih, ki vas zanimajo.

Skratka potrudili se bomo, da bo vama in vajinim gostom ta dan ostal v najlepšem spominu in, da se bosta čez nekaj let odločila in pri nas praznovala srebrno poroko, zlato poroko.

Share This